Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 Priesterlijke prediking drs. D.H.J. Folkers ds. J. Westerink - De Pelgrim 9789492433244
  • Priesterlijke prediking - Drs. D.H.J. Folkers, ds. J. Westerink 9789492433244

Priesterlijke prediking van drs. D.H.J. Folkers en ds. J. Westerink

Verzameld werk van Prof. W. Kremer

Deel I: geschriften 
Deel II: preken en meditaties

Priesterlijke prediking bevat het verzameld werk van prof. W. Kremer en is een tweedelig boekwerk.

W. Kremer (1896-1985) diende de Christelijke Gereformeerde Kerken als predikant en als hoogleraar homiletiek. Hoewel hij geen homiletiek schreef, heeft hij een generatie predikanten gevormd. Een van zijn thema's was het geven van geestelijke leiding in de prediking. Zijn werk wordt nog altijd gebruikt aan de Theologische Universiteit Apeldoorn en aan het seminarie van de Hersteld Hervormde Kerk.

Deze uitgave is een vermeerderde editie van de eerdere uitgave van Priesterlijke prediking en bevat het verzameld werk van Kremer.

Daaraan zijn toegevoegd een biografie door ds. J. Westerink en een studie naar Kremers opvattingen over geestelijke leiding in de prediking door drs. Folkers.

Deel 1 bevat een levensbeschrijving, geschriften van Kremer en College-aantekeningen van studenten (17) catechismus prediking 

Deel 2 bevat de preken en meditaties van Ds. Kremer, De gave van de Geest -(zondag 20)

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Priesterlijke prediking - Drs. D.H.J. Folkers, ds. J. Westerink

  • € 59,99Tags: Priesterlijke prediking, drs. D.H.J. Folkers, ds. J. Westerink, Ds. W. kremer, Prof. W. Kremer