Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 562Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 562 Weerklank - Boekhandel De Pelgrim 9789023968580
  • Weerklank 9789023968580

Weerklank


Weerklank bevat - naast de psalmen - een keur van liederen, passend bij de gereformeerde belijdenis en de gereformeerde eredienst. Daarmee voorziet het in de groeiende behoefte aan een verantwoorde zangbundel voor de gereformeerde gezindte.

'Weerklank' is bedoeld voor gebruik in de eredienst. Het bevat alle 150 psalmen in een nieuwe berijming; meerdere psalmen zijn bovendien verrijkt met een tweede berijming. Daarna volgen ruim 500 liederen die de Bijbelse boodschap vertolken of daar met instemming op antwoorden. Deze liederen zijn verzameld uit de schat van de kerk van alle tijden, en uit een brede waaier van recentere uitgaven.

De liederen zijn geordend in rubrieken bij het kerkelijk jaar, bij momenten van de eredienst en bij onderwerpen uit de geloofsleer en het geloofsleven. Er is ook een aantal kinderliederen opgenomen.

De ondertitel is ontleend aan Calvijn (in zijn liedboek 'Pseaulmes et Cantiques', 1539): 'Psalm en lied zal ik zingen, zolang ik ben.'

De bundel is samengesteld door een werkgroep, bestaande uit de predikanten A. Baas, W.J. Bakker, W.J. Dekker, E.K. Foppen, A. Schroten, A. Visser en J.A.W. Verhoeven, de organisten Rien Donkersloot en Dick Sanderman, leerkracht G. Klink-van Reenen en neerlandicus dr. H. van 't Veld.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Weerklank

  • € 27,50


Beschikbare opties:Gerelateerde producten

Wegwijzer naar Christus - H. van 't Veld

Wegwijzer naar Christus - H. van 't Veld

Wegwijzer naar Christus van H. van 't VeldDe Heidelbergse Catechismus berijmd en gezongen, 1624-2006..

€ 0,00

Ik wil zingen van mijn Heiland - H. van 't Veld

Ik wil zingen van mijn Heiland - H. van 't Veld

Ik wil zingen van mijn Heiland van H. van 't VeldDe Heidelbergse Catechismus berijmdDeze bundel beva..

€ 11,90

Tags: Weerklank, Dick Sanderman, 2016