Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 Ik zie een poort wijd open staan dr. Jan Hoek - Boekhandel De Pelgrim 9789023957997
  • Ik zie een poort wijd open staan - Dr. Jan Hoek, Dr. Wim Verboom 9789023957997

Ik zie een poort wijd open staan van dr. Jan Hoek en dr. Wim Verboom

"Ik zie een poort wijd open staan' van Jan Hoek en Wim Verboom is een pastoraal boek over het moeilijke thema van de uitverkiezing. Uitverkiezing is een term die vaak negatieve associaties oproept. Dit boek wil laten zien dat geloven in de verkiezende God juist hoopvol en moedgevend is. Het gaat niet om deuren die in het slot vallen, maar om een wijd geopende poort waardoor het licht binnenstroomt! Allereerst komen de Bijbelse gegevens aan de orde en vervolgens het katholiek, gereformeerd en actueel belijden. De auteurs trekken lijnen naar prediking, pastoraat en geloofsbeleving. Het boek is geschreven met een brede doelgroep voor ogen, maar liefhebbers van theologische verdieping komen ook aan hun trekken.
Dr. Jan Hoek is emeritus hoogleraar gereformeerde spiritualiteit (PThU) en hoogleraar systematische theologie (ETF). Dr. Wim Verboom is emeritus hoogleraar geschiedenis van het gereformeerd protestantisme (PThU).

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ik zie een poort wijd open staan - Dr. Jan Hoek, Dr. Wim Verboom

  • € 17,99


Beschikbare opties:Tags: Ik zie een poort wijd open staan, dr. Jan Hoek, dr. Wim Verboom