Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537Warning: getimagesize(https://www.depelgrim.com/dpij/imgs/orig/97/9789463700597.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/view/theme/default/template/product/product.tpl on line 80 Rechtvaardig voor God ds. J. Koster - Boekhandel De Pelgrim 9789463700597
  • Rechtvaardig voor God - Ds. J. Koster 9789463700597

Rechtvaardig voor God van ds. J. Koster

3 preken over Zondag 7 en 23

Preekstoffen over het wezen en over het welwezen des geloofs hadden het hart van ds. J. Koster. In de drie preken over Zondag 7 en Zondag 23 van de Heidelbergse Catechismus, die in dit boekje zijn opgenomen, komt dat nadrukkelijk naar voren.

Hij legt geen grond in de kennis van de ellende, hoewel deze onmisbaar is en altijd voorafgaat aan de kennis van de verlossing en van de dankbaarheid.
Altijd weer wijst hij erop dat deze zaken geleerd worden door de Heilige Geest Die het ware, zaligmakende geloof werkt. Als het de Heere behaagt dit geloof te oefenen, zal de bate van het geloof verkregen worden: In Christus voor God rechtvaardig en een erfgenaam des eeuwigen levens. En dat uit louter genade, alleen om der verdienste van Christus' wil.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rechtvaardig voor God - Ds. J. Koster

  • € 5,95Tags: Rechtvaardig voor God, ds. J. Koster, Preken of overdenkingen, Theologie algemeen, Gebr. Koster, H.C. Zondag 07, H.C. Zondag 23, H.C. leespreken